Seoul Violeds UV LED modul kan drepe 99% av luftbårne virus

- Dec 23, 2020-

Seoul Violeds UV LED-modul kan drepe 99% av luftbårne virus


Seoul Viosys kunngjorde at testresultatene fra Korea Testing Laboratory (KTL) viste at air-condition og varmesystemer utstyrt med Seoul Viosys UV LED Violeds moduler kan drepe 99% av luftbårne virus. Testen viser at Violeds er en banebrytende teknologi som bidrar til å forhindre spredning av COVID-19 pandemien forårsaket av det nebuliserte viruset.

 

Testresultater viser at klimaanlegg og varmesystemer utstyrt med Violeds moduler kan drepe 99% av de luftbårne virusene i et 60 kubikkmeter rom innen 30 minutter. Viruset som brukes i testen er bakteriofaget PhiX174, hvis UVC dose er nær SARS-CoV-2.

 

Violeds-modulen er en optimalisert løsning som kan desinfisere alle typer virus og bakterier i luften samtidig. Det desinfiserer også luften inn i klimaanlegget for å fjerne virus i luften og oppnå luftrensing. Den modulære enheten kan enkelt installeres i klimaanlegget og varmesystemet i bruk.

 

Det er rapportert at siden august 2020 har Seoul Viosys gjennomført en kampanje for offentlige og multifunksjonelle fasiliteter, installere Violeds modulært utstyr i søkerens klimaanlegg og varmeovner for å bidra til å redusere luft- og overflatepatogener i innendørsområder.Et par:Epistar vil fortsette sine lokaliserte tjenester med et helt nytt bilde i år Neste:Har gullalderen av mini LED, micro LED og Quantum Dot kommet?