Lehman Topsuns første oversjøiske fabrikk ble bosatt i Vietnam og ble vellykket satt i produksjon

- Feb 05, 2021-

Lehman Topsun&nr. 39, som ble bosatt i Vietnam, ble vellykket satt i produksjon


Det er forstått at under bakgrunn av den globale" anti-epidemi" og den nye økonomiske normalen, drift og eksport av Shenzhen Tuoxiang Technology Co., Ltd. (heretter kalt" Lehman Tuoxiang"), et heleid datterselskap av Lehman Optoelectronics, har fortsatt å opprettholde et godt momentum .


Nylig ble Lehman Topshare Vietnam Co., Ltd. (heretter kalt "Ledman Vietnam Topshare"), en heleid LED-produksjonsbase investert og etablert i Vietnam, fullført og satt i prøveproduksjon, og åpnet en ny reise for Lehmans utenlandsk utvidelse og markedsføring oversjøisk Ny layout for produksjon og oversjøisk salg.


I følge dataene er Lehman Vietnam Topshare et høyteknologisk selskap som integrerer forskning, utvikling, produksjon og salg av LED-applikasjoner. Produktene dekker hovedsakelig innendørsbelysning og utendørsbelysning, inkludert ulike bruksområder innen utdanningsbelysning, industri- og landbruksbelysning. LED-lysrør, LED-panellamper, LED-downlights, LED-høylys, LED-flomlys, LED-gatelys og andre produkter.


Lehman Viet Nam Tuoxiang valgte til slutt stedet og bosatte seg i Haiphong, den tredje største byen i Vietnam, ved siden av den største havnen i Nord-Vietnam, som dekker et område på rundt 10.000 kvadratmeter, utstyrt med nytt høypresisjonsproduksjonsutstyr og avansert inspeksjonsutstyr slik som å integrere kuler og IES. Verifikasjonsutstyr. Mer enn 300 jobber vil bli opprettet etter den første produksjonen.


Sammenlignet med andre land i Sørøst-Asia, er Vietnam nærmest Guangdong og til og med Pearl River Delta. Det grenser til Yunnan og Guangxi, har praktisk frakt og har en kort logistikkfordel i forsyningskjeden, noe som kan maksimere andelen av utslippseffekten av kinesisk produksjon.


Lehman Optoelectronics uttalte at den utenlandske investeringen og byggingen av fabrikker markerte Lehman' s offisielle lansering av en ny tegning for utenlands utvikling. Den nye fabrikken vil møte handelshindringer med en konkurransedyktig kostnadsfordel. Under bakgrunn av globalisering av handel, vil den effektivt imøtekomme den inkrementelle etterspørselen fra kunder i utenlandske markeder, og vil hjelpe Lehman med å videreutvikle det sørøstasiatiske markedet, styrke dets globale innflytelse og merkevarebilde.

Et par:Foshan Lighting: Det har uavhengig fullført utvikling og produksjon av LED lyskilder for hele kjøretøyet Neste:CyberOptics kunngjør den siste økonomiske rapporten, Micro LED-utstyr Q4-inntekt på 600.000 amerikanske dollar