Signify's Tupelo, USA anlegget stopper produksjonen og involverer profesjonelle belysningsprodukter innendørs

- Jan 23, 2021-

Signify' s Tupelo, USA anlegget vil stoppe produksjonen, som involverer profesjonelle belysningsprodukter innendørs


I følge utenlandske medierapporter vil Signify, som svar på den nåværende markedsdynamikken i lysindustrien, stanse produksjonen på fabrikken i Tupelo, Mississippi, USA.


Før slutten av tredje kvartal i år vil produksjonen av DayBrite og klorid innendørs profesjonelle belysningsløsninger ved Tupelo City-anlegget gradvis overføres til San Marcos, Texas-anlegget og Monterrey, Mexico. )fabrikk.


Denne overføringen inkluderer også forskning og utvikling av noe innendørsbelysning, og salg, markedsføring, IT-team og viktige forsknings- og utviklingsarbeid vil fortsatt bli utført i Tupelo.


Signify sa at denne endringen under bakgrunn av den kontinuerlige transformasjonen av lysindustrien er nødvendig for å hjelpe Signify med å oppnå synergi mellom produksjonsbasen og utviklingen av nye produkter, forbedre effektiviteten og betjene kundene bedre. I tillegg til denne produksjonsjusteringen har Signify også gjennomgått noen endringer i andre aspekter nylig, inkludert personellendringer og prisjusteringer.


For noen dager siden kunngjorde Signify at David Grinstead, lederen for det kanadiske markedet, går av med pensjon i slutten av denne måneden og blir erstattet av Martin Stephenson. Martin fungerer også som sjef for Signify's North American Systems& Tjenestevirksomhet (North American Systems& Services).


Ifølge rapporter ble Martin med i Signify i 2019 og har lang erfaring innen forretningsutvikling, strategi og bærekraftig utvikling.

I tillegg, som svar på kostnadstrykk, utilstrekkelig kapasitet i forsyningskjeden og mangel på arbeidskraft forårsaket av epidemien, bestemte Signify seg for å øke prisene på noen produkter.

I det amerikanske markedet steg prisene på tradisjonelle belysningsprodukter med et gjennomsnitt på 5%; prisene på lamper, forkoblinger og EvoKits-produkter steg med et gjennomsnitt på 6%; og prisene på LED-lys og elektroniske produkter økte med et gjennomsnitt på 3%. Prisøkningen vil bli implementert fra 15. februar.


På det taiwanske markedet kunngjorde Taiwan Signify også en prisstigning, med en økning på 3-10%, med virkning fra 1. februar. De prisjusterte produktene inkluderer Philips spesielle / tradisjonelle / LED-lyskildeprodukter, Philips LED-komponenter, lamper og andre produkter.

Et par:LED-chipmarkedsbehovet tar seg opp, Neste:Inventronics' aksjeeierselskap Agrify er oppført i USA, og veksten av plantebelysning vokser!