Sterk etterspørsel etter LED-lys, Liqings februarinntekter økte med 166% årlig

- Mar 11, 2021-

Sterk etterspørsel etter LED-lys, Liqings februarinntekter økte med 166% årlig


Liqing Technology sin konsoliderte omsetning i februar var 503 millioner yuan (NTD, det samme nedenfor). Dra nytte av den sterke trekk av sine store kunder, det opprettholdt et sterkt momentum, noe som førte til en årlig økning på 1,66 ganger i en måneds inntekter og omskrevet en måneds inntekter. Strålende transkripsjoner for samme periode i historien; samlede konsoliderte inntekter fra januar til februar 2021 nådde 1,159 milliarder yuan, en økning på 1,17 ganger i samme periode i fjor.


Li Qing sa at etter å ha dratt nytte av epidemien, sprintet den kinesiske fastlandsregjeringen aktivt innenlandsk etterspørsel for å øke økonomien. Bilindustrien regnes som et stort politisk fokus for å stimulere forbruket, og oppfordrer det nye bilsalgsmarkedet i fastlands-Kina til å forbli varmt, og det er hovedkunde som retter seg mot Li Qings Hovedårsaken til den sterke ordreetterspørselen etter LED-billysmoduler og dens evne til å hamsje har bidratt til den stabile produksjonshastigheten til de to produksjonsbasene i Liqing Shanghai og Dongguan på over 85% , og skaper selskapets samlede inntekter i februar. I tilfelle av lange helligdager i månenyttår og få arbeidsdager, sto det fortsatt fast på mer enn 500 millioner yuan, og satte ny rekord i februarhistoriske inntekter for samme periode.


Liqing forventer at med bruk av vaksinen, epidemien i ulike land vil gradvis avta, og etterspørselen etter sightseeing biler etter unblocking vil gradvis øke, som forventes å drive den globale nye bilsalg markedet for å gjenopprette, og ulike merkevare bilprodusenter vil begynne å akselerere lanseringen av nye bilmodeller. , Og fortsette å bevege seg mot den teknologiske utviklingen av nye energibiler, elektriske biler og intelligens.


Ikke bare det, som funksjonaliteten til frontlyktene blir mer komplisert og utformingen av LED baklys blir mer diversifisert, de har blitt et løft til økningen i penetrasjonen av LED bil lysmoduler for nye bil applikasjoner, opprettholde god synlighet for Liqing samlede bestillinger.


I tillegg, for å møte produksjonsbehovene til store kunders globale bilmodeller, etablerte Li Qing en annen regional produksjonsbase i det globale markedsoppsettet på Taoyuan Guanyin-fabrikken i Taiwan, og produserte LED-frontlyskontroller med en helautomatisk, høyhastighets og intelligent produksjonslinje. Enheten har blitt sendt i små mengder i begynnelsen av dette året, med forventning om at etter hvert som behovene til store kunder øker, vil det drive den samlede operasjonen for å opprettholde god vekstmoment i fremtiden.


Et par:LED-komponenter, Lite-On inntekter økte med nesten 20% årlig i februar Neste:Design UVC LED-moduler fra perspektivet til optikk og struktur for å overvinne forskjellige sterilisasjonsfelt