T8 LED rør er anerkjent som en generasjon av miljøvern høyteknologiske produkter

- Sep 11, 2017-

Denne SSD lyskilden er en slags n-type halvleder som kan være elektrisk ledende, og er dannet av valence av foten av silisium med fosfor, germanium eller andre sjeldne atomer. Denne tanken kalles korn. Når begge ender av n krysset er positive til spenningen, T8 LED rør lys oppstår fra Forbindelsesstykke punkt. Ulike data og planer skje med forskjellige farger av lys og intensitet. Nå lysstyrken på T8 ledet tilfredsstiller lampe substitusjon glødelampen bruke i belysning.

Hva er fordelene med T8 LED rør

Energisparende: T8 LED lampe tube strømforbruket er svært lav, den bruker mindre enn 0.1W. T8 LED lamper har høy lysende kraften. På grunn av sin naturlige egenskaper av sterk directivity har T8 LED lamper høyere energieffektivitet enn andre lyskilder på belysning bruk.

Lysrør og pære-formet glødelamper er alle lys og lysene er tapt i lampen, absorberes av lampen, eller fra armaturen ikke politikk området. Mange lamper, T8 LED rør inkludert innebygd lampe, grille lys plate og braketten, tilstanden til tap av $number er ikke uvanlig. T8 LED rør fordi det er lys, trenger ikke reflektor og diffuser, god planlegging T8 LED lampe lamper og systemer kan være nyttigere å gi lys til området politikk.

Miljø

T8 LED rør er laget av giftig data. Det annonsert at varmen er veldig små, ikke den glødende som kaste bort for mye varme, T8 LED rør ikke som lysrør på grunn av forbruket av høy energi og giftig gass, eller som en neon lampen å be om høy spenning og enkel skade , har blitt anerkjent som en generasjon av miljøvennlige høyteknologiske varer.

Konsolidere holdbarhet

T8 LED røret er fullstendig innkapslet inne epoxy harpiks, som er sterkere enn pærer og lysrør. T8 LED rør lampe kroppen også ikke løsne noen, disse egenskapene gjør T8 LED lampe kan si ikke er lett å skade.

Liten størrelse/mye brukt

T8 LED-lampe er egentlig en liten chip er innkapslet i epoxy inne, så det er svært liten, veldig lett. Kan brukes i konstruksjonen av utseendet på lysende kroppen; bygninger, veier, broer, landemerker, symboliserer byggingen av lysende kilder; T8 LED rør reklame stereo ord, logoen, indikerer lyskilden, reklamen mellomrom, flyplass, bygging engineering, t, sykehus, hotel, kjøpesentre, firkanter, pub planlegging lys; Kommunikasjon, signaloverføring og annen bruk av lyskilde.


Et par:Lampen kan bli kuttet og utvidet Neste:LED-linjelampe viser de grunnleggende prinsippene