Den årlige veksten av LED-utgangsverdi for plantebelysning er nesten 40%

- Dec 05, 2020-

I 2020 har LED-belysning av planter blitt en av de raskest voksende belysningsapplikasjonene på grunn av den gradvise legaliseringen av cannabisdyrking i Nord-Amerika, og den nye kronepneumoniepidemien har fått det medisinske cannabismarkedet til å underholde seg. I tillegg viser epidemiens innvirkning på matforsyningskjeden gradvis, og investeringene i innendørs plantingslandbruk varmes opp igjen. På grunn av utskifting av utstyr og økt etterspørsel etter nye tilskudd, har ordre på LED-selskap med plantebelysning vokst raskt siden andre kvartal. Det anslås at globale lysdioder for plantebelysning i 2020 Markedet vil se på 158 millioner amerikanske dollar, med en årlig vekstrate på 39,7%.

Lampens levetid og pris er to store problemer for produsenter. Innendørs landbruk vil bli den viktigste drivkraften i LED-industrien for plantebelysning i fremtiden. For tiden er de to viktigste kravene til innendørs plantingslandbruk økningen i planteproduksjon og reduksjonen i kostnadene for lysutstyr. Det er nødvendig å samarbeide med bedrifter i LED-forsyningskjeden for kontinuerlig å introdusere plantebelysningsløsninger for å møte markedets etterspørsel. For tiden er fabrikkbelysning av LED-merkevarefabrikker hovedsakelig Signify, Fluence av OSRAM, GE Current, Ilumitex, Heliospectra og Sananbio, etc. Lampenes totale effektivitet og pålitelighet er de viktigste tekniske indikatorene som lampenes fabrikker vurderer; mens det for ikke-tradisjonell For landbruk er vedlikeholdskostnadene for LED-belysningsutstyr en relativt høy del av de langsiktige driftskostnadene, så lampeprodusenter må også vurdere lampens levetid.

I tillegg er den fotoelektriske konverteringseffektiviteten til lysdioder, spesielt røde lysdioder, også en viktig nøkkel for å redusere produksjonskostnadene for lamper. Den nåværende ordinære løsningen i markedet bruker middels og høy effekt-LED. I fremtiden er det ikke utelukket at det finnes bedre løsninger for å oppnå kostnadsreduksjon. Plant LED-lyseffektivitet per watt PPE (μmol / J) og det nødvendige spekteret av planter er viktige indikatorer for å øke planteutbyttet. De viktigste leverandørene av LED-komponenter til planter er OSRAM, Samsung LED, CREE, Seoul Semiconductor, Lumileds, Nichia, Everlight, etc., hver leverandør Hver har forskjellige produkt konkurransefortrinn. Blant dem er Osram Opto Semiconductors og Samsung LED markedsledere.

Ser vi fremover, under kravene for å sikre mattrygghet, vil matforsyningskjeden bli forkortet gjennom utvikling av urban innendørs plantejordbruk og investering i bygging av plantefabrikker; i tillegg, i henhold til investeringssituasjonen til ikke-tradisjonelle landbruksprosjekter, sammenlignet med 2019 og 2020 i Europa og USA Mengden investeringer i fremvoksende jordbruksteknologi i Japan har økt betydelig, noe som viser at kapitalmarkedet er svært interessert i den. Blant dem er belysningsutstyr en viktig del av plantefabrikker. De fleste produsenter ser tosifrede vekstmål for plantebelysning LED-inntekter i år. Dette trekket er nødt til å drive den andre veksten i markedet.


Et par:LED-brikker i Fastlands-Kina har begynt å stige Neste:Samsung planlegger om UV-LED for husholdningsapparater i 2021