Utviklingen av ledet stripe

- Jun 26, 2017-

Ledet Strip belte refererer til samlingen LED i båndet FPC (fleksibel kretsløpet råd) eller PCB vanskelig bord, fordi formen på produktet som en tape oppkalt etter det samme. Fordi den lange levetiden (vanligvis normalt liv 8 til 10 millioner timer), grønn og gradvis i en rekke dekorative kuttet bransjer en slående figur.

Ledet stripe lys med en konvensjonell del er delt inn i fleksibel LED-lamper og LED-lys bar to, men vanligvis inkluderer også bruk av wire koble gamle LED-lys, for eksempel flat tretråds 4.3W / m, flat firetråds 6.48W / m, flat fem 8.64W / meter lett belte en d så videre...

1. fleksibel LED lys med FPC er å gjøre montering krets bord, med SMD LED montering, tykkelsen av produktet er bare en mynt tykkelse, ingen plass; generelle spesifikasjoner er 30cm lang 18 LED, 24 LED og 50cm lang 15 LED, 24 ledet, 30 ledet og så videre. Det er 60cm, 80cm, etc., har ulike brukere ulike spesifikasjoner. Og kan være vilkårlig kutte, kan også bli vilkårlig utvidet og lys påvirkes ikke. FPC er myk, kan bøyes, brettes svingete, kan flyttes i et tredimensjonalt rom og teleskopisk og ikke brutt. Passer for uregelmessig steder og liten plass å bruke, men også på grunn av sin vilkårlig bøying og svingete, egnet for alle kombinasjoner av reklame i en rekke dekorative mønstre.

2. ledet Strip 5050 baren er laget av PCB vanskelig bord montering bord, LED nyttig oppdateringen LED montering, men også nyttige innebygd LED montering, avhengig av behovet for ulike komponenter. Fordelene med hardt lys bar er relativt lett å fikse, behandling og installasjon er enklere; Ulempen er ikke gratis å bøye, ikke egnet for uregelmessig steder. 12 LED, 30 LED, 36 ledet, 40 ledet og så på en rekke spesifikasjoner; med rett LED har 18, 24, 36, 48 og andre ulike spesifikasjoner er det positiv side, siden lys, også kjent som Great Wall lysene.


Et par:LED-lampe strømsparing lang levetid Neste:LED-lampe lagre lang levetid