Lampebåndet kan klippes og utvides

- Aug 18, 2017-


Lampebeltet refererer til at LED-lampen bruker spesialbehandlingsfartøyet til å sveise i kobbertråd eller båndet fleksibelt kretskort over, og kobler deretter strømkilden til glød, fordi dens lysform gir en slags lysbånd og navnet.

Den tidligste teknologien er å sveise LED-lampen på kobbertråd, deretter PVC-slangen eller utstyret som dannes direkte, det er to typer runde og flate, Led Strip er appellasjonen i henhold til antall kobbertråd og formen på lampebåndet For å skille, to linjer kalt den andre linjen, Led Strip sirkelen foran med en sirkel, det vil si runde sekund, flatt foran med flate ord, det vil si flatt andre nivå. Senere utviklet til et fleksibelt kretskort som er FPC for å gjøre transportøren, fordi prosesseringsteknologien er enklere, er kvaliteten enklere å kontrollere, lengre levetid, farge og lysstyrke høyere og gradvis erstattet den tidligere prosesseringsprosessen, blir gradvis en trend.

Lampebeltet er en slags lampe som bruker spesialbehandlingsfartøyet til å produsere. Denne typen lampe presenterer vanligvis en linjeskikkelse. Light Belt i vårt daglige liv er svært vanlig, Led Strip er en relativt enkel prosesseringsteknologi, kvaliteten på den lettere kontrollerte lampen. Lampenes levetid vil være lengre enn vanlig lampe, og fargen og lysstyrken er høyere.

Lampebeltet refererer til bruk av spesialbehandlingsfartøyet til sveising i kobbertråd eller båndets fleksible kretskort over, og kobler deretter strømkilden til Lysdioden fordi lysets form er slik som lysbåndet og navnet.

Hovedtrekkene til lysbåndet:

1, myk, kan krølle som en ledning

2, kan kuttes og utsettes

3, pæren og kretsen er fullt dekket i fleksibel plast, isolasjon, Led Strip vanntett ytelse, bruk sikkerhet

4. Sterk klimamotstand

5, ikke lett å rive, lang levetid

6, enkel å lage grafikk, tekst og annen modellering.

Fordeler med Light Strip

Lampebeltet har også som en viktig fordel ved lampen: Lysfargene kan byttes, kan justere lyset, kan kontrollere fargeendringen, kan velge monokrom og RGB-effekten, gir miljøet den fargerike visuelle effekten.

Lampebeltet har vært mye brukt innen bygninger, broer, veier, hager, gårdsplasser, gulv, tak, møbler, biler, dammer, undervann, reklame, skilt, skilt, etc., til dekorasjon eller belysning, til en rekke av festlige aktiviteter som jul, halloween, valentinsdag, påske, nasjonal dag og annen tilføyet uendelig glede og festlig atmosfære, det til tålmodig vitalitet i reklame, dekorasjon, bygging, kommersielle, gaver, fem dominerende marked, og eksporteres til Japan, EU, Led Strip Australia og andre land og regioner. er mye brukt i bygg, broer, gjerder, hoteller, hage, ballsal, reklame og dekorasjon steder. Lampebeltet er en spesiell prosesseringsteknologi, Led Strip, hovedsakelig ved å behandle midjen en dråpe lys sveising på kobbertråd, for å lage en linje av kretskortet.


Et par:LED-lampe lagre lang levetid Neste:MaxLite introduserer linje av LED Sign Lighting Solutions