Lampen kan bli kuttet og utvidet

- Aug 08, 2017-

Lys er LED-lampen med en spesiell prosesseringsteknologi sveiset til kobber- eller båndets fleksible kretskort over, og deretter koblet til strømlampen på grunn av sin form når lyset som et lysbånd heter.

Den tidlige prosessen er å lodde LED-lampen på kobbertråden, og deretter sette på PVC-røret eller bruk av utstyr som dannes direkte, runde og flate to, tittelen i henhold til antall kobber og lampens form for å skille mellom de to linjene Kalt den andre linjen, Led Strip runde foran sirkelen, det vil si runde to linjer; flatt på forsiden med flate ord, det vil si flatt andre linje. Og senere utviklet seg til et fleksibelt kretskort som FPC gjør transportøren, på grunn av sin enklere prosesseringsteknologi, enklere å kontrollere kvalitet, lengre levetid, høyere farge og lysstyrke og gradvis erstatte den tidligere prosesseringsteknologien, som etter hvert blir en trend.

Fordi lysene er generelt over sveisedioden, så er det mange kalt LED-lys med Led Strip, men fordi substantivet er for langt og forenklet til et lett belte.

Led Strip Nøkkelfunksjoner og fordeler:

1, myk, som en wire som krøll;

2, i stand til å kutte og forlengelse;

3, pæren og kretsen er fullstendig dekket i fleksibel plast, isolasjon, Led Strip vanntett ytelse, bruk av sikkerhet;

4, sterk værbestandighet;

5, ikke lett å bryte, langt liv,

6, lett å lage grafikk, tekst og andre former.

Applikasjoner:

Har vært mye brukt i bygninger, broer, veier, hager, gårdsplasser, gulv, tak, møbler, biler, dammer, undervann, reklame, skilt, skilt og så videre, Led Strip til ulike festivaler som jul, Halloween, Valentinsdag, Påske, National Day, etc. lagt til glede og festlig atmosfære, det er tålmodig vitalitet i reklame, dekorasjon, konstruksjon, kommersielle, Led Strip gave fem fordeler av markedet og eksporteres til Japan, EU, Australia og andre land og område. Bredt brukt i korridoren, broer, gjerde, hoteller, skoghager, dansesaler, reklamedekorasjoner og andre steder.

spesifikasjon:

Det er runde to linjer, runde tre linjer, flate tre linjer, flate fire linjer; farge rød, grønn, blå, gul, hvit, fargerik og så videre. Diameter: 10 mm --- 16 mm


Et par:MaxLite introduserer linje av LED Sign Lighting Solutions Neste:T8 LED rør er anerkjent som en generasjon av miljøvern høyteknologiske produkter