Levetiden for lysdiodene

- Dec 12, 2020-

Faktorer som påvirker påliteligheten og levetiden til en enkelt LED Levetiden til LED -lampen (L70B50) kan enkelt overstige 50 000 timer. Sammenlignet med andre lyskilder mislykkes lysdioder sjelden, men den lysende fluksen vil reduseres noe med arbeidstiden. Faktisk, når den brukes på noen bestemte steder, trenger LED knapt vedlikehold under hele bruken. Følgende faktorer som påvirker en enkelt LED kan også påvirke hele LED-modulen.


Detaljert innføring av ulike påvirkningsfaktorer

Temperatur

Når lyset genereres, genereres det også varme, noe som påvirker livssyklusen og lysstrømmen til LED-lampen. Dette gjelder for én enkelt LED og hele LED-modulen. Derfor må varmen overføres gjennom den beste installasjonsmetoden eller egnet kjøleribbe. Det grunnleggende prinsippet er som følger: jo lavere temperatur, jo lenger livssyklusen til LED, jo høyere effektivitet, og jo sterkere lysstyrke.


Mekanisk effekt

Det er mange grunner til mekanisk kraft. Mekaniske krefter kan genereres under produksjon, montering eller drift av lysdioder, samt i ferd med å bruke materialer som genererer mekaniske krefter når temperaturen endres drastisk. Hvis LED-lampen utsettes for disse kreftene, kan den ha en negativ innvirkning på arbeidslivet, og kan til og med avslutte arbeidslivet.


Strømforbruk

Hver LED og hver LED-modul kan fungere innenfor det angitte gjeldende området. Jo lavere strøm i dette området, jo mindre energi som frigjøres av LED og jo lavere varme som genereres, noe som direkte påvirker levetiden til LED. Lys Siden aldringsprosessen til visse komponenter påvirkes av lyset som slippes ut av brikken, spiller den spesielle LED-boligdesignen en viktig rolle i denne aldringsprosessen. For mange skalldesign, på grunn av den høye intensiteten av lyset som slippes ut av brikken og den høye lysstyrken, har hundrevis av timer gått, og den innebygde reflektoren har vært sterkt aldring.


Fuktighet

LED-lampen i seg selv er solid og holdbar, ikke utsatt for ytre påvirkninger, god vibrasjonsmotstand og ikke lett å skade. Hvis den brukes riktig, vil fuktighet ikke være et problem: det er ikke selve LED-lampen som er følsom, men de ulike metalldelene, kontaktene og elektroniske komponentene i LED-modulen. De kan korrodere, noe som kan forårsake modulsvikt. Hvis du velger riktig materiale for LED-lampen, kan det forhindre korrosjon. For å forlenge levetiden til LED-modulen så mye som mulig, er fuktbeskyttelse også helt nødvendig.


Kjemikalier

På grunn av ulike bruksområder er trykket på lysdioder fra kjemisk påvirkning også svært forskjellig. Derfor må ulike miljøforhold tas i betraktning ved planlegging av LED-belysningssystemer. De viktigste faktorene som vil påvirke arbeidslivet negativt, er følgende:

Etsende luft (luft med høyt svoveldioksidinnhold)

Kystklima med moderat saltholdighet

Kjemisk industri

Swimming basseng med middels klor innhold


Ifølge DIN IEC/PAS 62 717 er arbeidslivet definert som følger: Levetiden til en enkelt LED-modul Lx refererer til hvor lenge den lysende fluksen som slippes ut av en LED-modul, er høyere enn en viss prosentandel av den første lysende fluksen under visse forhold. Eksempel: Levetid L70B50 betyr at i løpet av denne levetiden er 50 % av lampenes lysfluks større enn eller lik 70 % av den innledende lysstrømmen.


Keylux, en av de ledede lineære lysprodusentene fra Shenzhen, Kina, gir 50 000 timer levetid for de led lineære anhenglysene, led taklys eller deformerbare garasjelys.

Et par:Sanan halvleder og debang belysning fikk subsidier for andre halvdel av 2020 Neste:CREE selger sin LED Lighting virksomhet til SGH