Lysene gjør rommet lyst

- Jun 07, 2017-

Nå ser det ut til at mange designere i interiørdesignprosessen, naturlig ved bruk av plass i lyset, øker nivået av innemiljøet, rik lysmiljø.

I en enkel stildesign kan Led Strip lampen gjøre interiøret mer stilig.

Lett belte er ikke bare en vakker rolle, men også for å øke plassen til hjelpelys, slik at rommet blir lysere.

I kabinettet inne i lysøkningen, spillte Led Strip rollen som etterbehandling.

Med en kombinasjon av lys med hyllen, både funksjonell og god belysningseffekt.

En trapp under armlen på armene, for å løse trappen mellom belysningsproblemer.

De fleste designerne bruker ofte det beltebelte som brukes til å øke den indirekte belysningen, eliminere skygger, redusere reflekser, et stort romnivå, uansett hvordan det moderne designet endres, eller kvasi-lys fra Kellys lysprinsipp.

Det høyeste nivået av belysningsdesign er - ikke bare å gjøre klumpete vegger, men Led Strip ser elegant ut og lys, men fremhever også følelsen av romnivå. I denne magiske "make-up" elsker lampesignet av mange designere.

Lamp design er så begunstiget av designeren, er ikke uten grunn I dag, Led Strip Xiao Bian Ella å bringe deg seriøst Pa a Pa denne "magiske sminke".

Veggene i de fire belysningsmetodene - veggvask, polering, Led Strip-lokalt fokus på belysning, LED-selvlysende teknologi, er opptatt med lysene er "veldig lyse".

Lys kan beskrives som "konkav" form av mesteren!

Fremhev nøkkelen, roman og unik er jakten på individualitet designere fortsetter å forfølge målet. De fleste designerne vil ikke bare være fornøyd med veggen, polert, Led Strip spesielt på rommet, og nå er veggen lett å spille nok blomsthode og gimmicker, lokale fancy belysning folk overveldet.

Lett belte er ikke lett å briste, langt liv; Lett å lage grafikk, tekst og andre former.

Lyset kan være så mykt som trådkrøllen, i stand til å skille og forlenges vilkårlig. Å kjøre mørket, belyser et rom, en vegg, trenger ikke lenger en haug med lamper for å oppnå. Lys med en unik passform og skjult, Led Strip, slik at folk liker å leve et enkelt liv, er ikke overraskende.

Lys veggen er generelt egnet for bruk i et jevnere, jevnere materiale på veggen, og vil ikke bevisst skape en skygge av veggvirkningen. Selvfølgelig, hvis du vil ha en skygge, kan det lyse belte også møte deg.

Ønsker å gjøre rommet ditt enda lyst og vakkert opp, bruk deretter et Variety-lys for å belyse en vegg det


Et par:LED-belysning Fremtidstendensen Neste:LED lineær lysekrone til å tilpasse seg en rekke temperaturer