Den raske utvidelsen av Kinas LED-industri

- Feb 28, 2021-

Med den raske økonomiske veksten og den kraftige promoteringen av energibesparende politikk, har Kina blitt det energibesparende belysningsmarkedet med det største vekstpotensialet i verden. Det forventes at markedsmodellen vil gå inn i en periode med rask vekst de neste årene. Den enorme markedsmodellen tiltrekker seg ikke bare internasjonale ledende belysningsprodusenter, men vekker også kinesiske regionale belysningsprodusenter for å dra nytte av trenden å stige, spesielt i det høyprofilerte LED-belysningsfeltet. Med fremme av lokale myndigheter og investering av store bedrifter, En svært konkurransedyktig situasjon for innsamling og regionalisering har blitt dannet.


Først forklare dagens situasjon og utsikter til LED belysning markedet i Fastlands-Kina, deretter analysere konkurransesituasjonen i LED belysning markedet i Fastlands-Kina, og til slutt analysere layout og muligheter for taiwanske og japanske LED belysning produsenter i Fastlands-Kina for å beskrive LED-belysning i Fastlands-Kina. Lysindustri og markedsutviklingsbilder.


Siden 2003 har Kina begynt å fremme utviklingen av LED-belysningsindustrien. Det har foreslått "National Semiconductor Lighting Project Plan" og "Semiconductor Lighting Industrialization Technology Development" spesialplan for ellevte femårsplan, bistå i forbedring av industriell skala og tekniske standarder, og planlegging for "Ten Cities" Wanzhan" og etablering av en "halvleder belysning base" for å fremme regionale LED belysning applikasjoner.


Den raske utvidelsen av Kinas LED-industri og marked under regjeringens viktigste støtte har ikke bare økt den samlede produksjonsverdien, men også kjørte produsenter til aktivt å utvide oppstrøms og nedstrøms layout av industrikjeden, noe som førte til at Kina ikke bare ble verdens store LED utendørs belysningsmarked, men også verdens store produksjon av LED-komponenter. Et av landet. Kinas LED-industri vokser sterkt


Et par:OLED-skjermen vil gå inn i epoken med blekkskrivere og vil bli et nytt gjennombrudd i fremtidig skjermteknologi Neste:Tester viser at Fluence's Full-spectrum LED Plant Lighting Program er mulig