Ubemannet luftbårne LED-lys For å komme mistet

- Jun 26, 2017-

Lasting lyskilden på UAV kroppen er ikke bare bidrar til sikker drift av flygende hender, men også bidra til å øke omfanget av UAV kan operere på kvelden. Nylig UAV produsenter Draganfly innovasjoner og SureFire LLC nådd et samarbeid, kombinere UAV ogoptiskbelysningsteknologien, UAV natt søk og redning.

 1.jpg

Draganfly sa at Draganfly Commanders fire akser UAV utstyrte ASM multi mount stabilisering plattformen kan utstyres med Surefire's dual beam-forbedret LED-belysning, som vil bli montert på kameraet PTZ systemer for opptil 2000 lumen klarheten. I dag er er UAV utført flere ganger fly øvelsen, fullføring av simulering natt søk og redning oppdrag.

 2.jpg

Det er rapportert at gjeldende natt søk og redning hovedsakelig gjennom UAV utstyrt med infrarød detektor å fullføre, men ofte kan ikke rask retur av informasjon på scenen, så vel som søk og redning objektet å nøyaktig bestemme. Og utstyrt med LED-belysning, UAV kan gi søk og redningspersonell som en "guide lys", operative personalet fant søk og redning mål, så lenge UAV har vært utsatt for regionen, for bakken redningspersonell å veilede målplasseringen kan være, til en viss grad, forbedre effektiviteten redning.

3.jpg

Et par:Lampe beltet er sterk værbestandighet Neste:Lys med sterk værbestandighet